Arenys de Mar – Edifici Calisay

Punt d’informació juvenil i casal de joves d’Arenys de Mar

Descripció:
Al Servei d’Informació Juvenil s’atén als dubtes o necessitats que tingui la persona jove i s’intenta donar resposta o derivar-la a on la pugui trobar. Orientació acadèmica o laboral, assessoria en mobilitat internacional, acompanyament a les entitats en les gestions amb l’administració, en l’organització d’activitats i en la coordinació amb altres.  Es té un ventall de cursos i tallers que es van ampliant cada any en funció de les demandes que realitzen els propis joves.

L’Espai Jove del Calisay és un espai obert sense divisiona per aules, amb l’objectiu de ser multifuncional. Tant el poden sol.licitar les entitats de joves per reunir-se com per exemple, per organitzar les festes joves de Sant Zenom o de la Nit de Taps, o utilitzar-se per fer cursets i xerrades. Les entitats que vulguin fer-ne ús, només ho ha de sol.licitar a la web de l’Ajuntament, Centre Cultural Calisay, Espai Jove.
Tipus de recurs PIJ | Espai Jove Territori d’actuació / Municipi Arenys de Mar Ubicació Edifici Calisay Adreça postal Riera Pare Fita, 31 – Edifici Calisay. 08350 – Arenys de Mar Telèfon 93 795 77 50/ 93 795 95 02 Adreça electrònica SIJ Arenys de Mar:  joventut@arenysdemar.cat i espaijove@arenysdemar.cat Web www.arenysdemar.org/joventut Horari


Informació juvenil: de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h

Espai Jove: divendres i dissabte de 16.00 h a 20.00 h