Ban de l’Ajuntament d’Argentona sobre La Diada Nacional de Catalunya i la Recuperació de la Font Picant

En els últims anys Catalunya ha avançat molt com a país i com a poble. I ho ha fet gràcies als esforços i al treball de tots nosaltres. Però, a La Diada Nacional de Catalunya de 2002, un cop més, els catalans i les catalanes d’avui volem manifestar el nostre dret i la nostra voluntat d´existir com a poble lliure i diferenciat en el marc europeu.


A Argentona tenim diversos motius per celebrar la Diada amb optimisme, tant en el present com en el futur de la nostra vila. Sens dubte, però, hi ha un fet que ho simbolitza més que cap altre: la recuperació de la Font Picant per a tot el poble. És un fita històrica poder commemorar, al mateix temps, l´assoliment d´aquesta antiga reivindicació de la nostra vila amb la Diada Nacional del nostre país.

Com a Alcalde d’Argentona, convido a tots els ciutadans i les ciutadanes de la vila a fer del proper Onze de Setembre una Diada per festejar la recuperació de la Font Picant per a tot el poble. Una Diada per la llibertat, la justícia i la solidaritat nacionals. Una Diada en la que la fermesa de les nostres conviccions vagi acompanyada de la honestedat, del civisme i de la capacitat que ens ajudin a construir una Argentona i una Catalunya cada cop millors per a totes les persones.

Bona Diada a tothom!.
Antoni Soy. Alcalde d’Argentona.
11 de Setembre de 2002.