Ban de l’alcalde de Premià de Dalt sobre els consells a seguir en les revetlles

L´alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda (CiU), ha emès un ban davant l´arribada imminent de les revetlles de Snat Joan i Sant Pere. El document fa referència als consells que ha dictat el departament de Governació de la Generalitat de Catalunya per a evitar accidents amb material pirotècnic, un fet habitual aquests dies de revetlla.


El ban recull els consells que el departament de Governació de la Generalitat de Catalunya ha dictat per a millorar el comportament en l´ús de productes pirotècnics i en les enceses de les tradicionals fogueres, per part de la població en general:

– No és permès d´encendre fogueres ni coets voladors a menys de 400 m del bosc ni en llocs amb risc d´incendis(terrenys amb bardisses o arbusts secs) ni sota línies elèctriques o telefòniques.

– Si enceneu una foguera ho heu de comunicar a l´Ajuntament i a l´oficina comarcal del Departament d´Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

– No guardeu articles pirotècnics a les butxaques.

– Respecteu una distància mínima de 15 m respecte dels cotxes aparcats.

– No dispareu coets voladors agafats amb la mà. Col·loqueu-los en una fusta preparada convenientment amb armelles.

– Tanqueu portes i finestres i recolliu els tendals quan es facin focs artificials al carrer.

– No poseu trons dins de totxanes ni ampolles, perquè, en explotar, fan metralla que surt incontroladament.

Per la vostra seguretat i la de la vostra família, procureu tenir presents aquestes recomanacions i sobretot, compreu els productes pirotècnics en els establiments que en tinguin autoritzada la venda.NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org