Benvinguts

Salutació de benvinguda

 


Benvolguts internautes,

Benvinguts i benvingudes al web del Consell Comarcal del Maresme, un espai a internet que us apropa al dia a dia d´aquesta administració i us facilita l’accés al món municipal dels trenta ajuntaments que formen part d’aquesta comarca que sempre s’ha distingit pel seu dinamisme i constant propòsit de desenvolupament.

Aquesta pàgina web posa a la vostra disposició tota la informació relativa al funcionament del Consell Comarcal, els serveis que presta i la actualitat que genera. També facilita dades i noticies dels municipis i us permet enllaçar amb les planes webs dels diferents ajuntaments.

També tindreu informació actualitzada sobre la previsió meteorológica , podeu enllaçar amb l’actualitat de l’Escola Universitària del Maresme i, a través del Buscador, els joves podeu tenir informació del conjunt de recursos que posen al vostre abast les diferents administracions.

Desitjo que la navegació per aquest espai respongui a les vostres necessitats. Seguirem treballant perquè aquest servei sigui cada cop més útil i complert.

Pere Almera i Puiggròs
President
Consell Comarcal del Maresme