Caprabo celebra la I Fira de Productes de Proximitat del Maresme

Demà se celebra la I Fira de Productes de Proximitat del Maresme que organitzen els supermercats Caprabo a la comarca. Es centralitzarà a l’exterior de l’establiment que la cadena té al Masnou i comptarà amb la participació de 13 productors i cooperatives agroalimentàries del Maresme. Entre els participants hi haurà membres de la Xarxa de Productes de Productes de la Terra Maresme (formatges Can Pujol, formatges Artefor i la cooperativa agrària Baixa Tordera)

Amb aquesta acció, la cadena de supermercats fa una aposta pel consum de proximitat promocionant els productes alimentaris del Maresme, una comarca que destaca per mantenir una gran varietat i riquesa en productes d’horta, productes de mar i productes alimentaris elaborats, un àmbit aquest darrer que està experimentant un important creixement tant en producció com en professionals que s’hi incorporen a l’elaboració de productes que fins ara tenien poc pes a la comarca. Els formatges, les melmelades o les cerveses artesanals en són uns clars exemples.

El dinamisme del sector, i la cada vegada més implicació del consumidor, està fent que vagin augmentant les iniciatives públiques i privades de promoció del producte de proximitat en sintonia amb la filosofia Km0.

La I Fira de Productes de Proximitat del Maresme que organitza Caprabo se celebarà dissabte, 25 d’abril, entre les 10:00h i les 15:00h a l’exterior del supermercat que la cadena té al Masnou (Polígon industrial Voramar N-II).

A les 12:00h, es farà la inauguració oficial amb la presència de:

  • Pere Parés, Alcalde del Masnou
  • Joaquim Fàbregas, Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou
  • Marisa Ferreras, Vicepresidenta Primera del Consell Comarcal del Maresme
  • Lluís Vento Motos, Cap de l’Oficina Comarcal dels Serveis Terrotorials
  • Fernando Tercero, Responsable de Proximitat a Caprabo