CONTINUA EL SERVEI D’ATENCIÓ A PERSONES EMPRENEDORES A VILASSAR DE MAR

 


VINE A VEURE’NS !

L’ajuntament de Vilassar de Mar ha renovat el conveni amb el Consell Comarcal del Maresme pel Servei Itinerant de prestació d’assistència tècnica i atenció a les empreses i persones emprenedores del municipi.


Des de finals de l’any 2017 el nostre Servei d’Emprenedoria està donant aquest servei a aquesta localitat, i els bons resultats obtinguts han fet renovar aquesta col·laboració.


En aquest temps s’han rebut i gestionat més de 90 assessoraments per part de més de 60 persones emprenedores, tant amb negocis en marxa com en la fase d’inici de la seva idea. Aquesta acció ha suposat la creació de 7 empreses.


Les activitats i els sectors dels projectes atessos són molt diversos: pastisseria, comerç de roba i complements, espai de lleure, teràpies naturals, clínica dental, restaurant, producció pinso, ….. entre d’altres.


El servei tècnic es presta a les instal·lacions de Can Jorba, al C/ Santa Eulàlia, 140, i us aten els dijous de 8:00h a 14:30h.


Si esteu interessats en saber com obrir un negoci, com donar-se d’alta d’autònoms, com fer el pla d’empresa, si el vostre projecte és viable, o qualsevol altre dubte que tingueu, podeu demanar hora al telèfon 93.754.24.00 (ext 453) els dijous al matí, o bé enviant un correu electrònic a emprenedor@vilassardemar.cat.