Dimecres, 1 de maig, a premià de Dalt es celebra l’Aplec de la Cisa 2002

Dimecres, 1 de maig, a 2/2 de 12 del migdia, un Santuari de la Mare de Déu de la Cisa rehabilitat acullirà la Solemne missa concelebrada –presidida pel Bisbe Auxiliar de la demarcació del Maresme i Barcelonès Nord, Monsenyor Joan Carrera- amb què s’obrirà la celebració d’aquest aplec tradicional tan arrelat a Premià de Dalt.


Els organitzadors de l’acte, l’Associació de Festes (Comissió Aplec de la Cisa) i la Parròquia de Sant Pere, han programat un ampli ventall d’actes de caràcter popular. Així, a la 1 del migdia, a la plaça de la Font, hi haurà Sardanes a càrrec de la Cobla Costa Daurada. Més tard, a les 2, tothom que vulgui podrà dinar de la paella gegant per a 500 persones que es cuinarà. El preu del tiquet és de 3 euros.

A la tarda, concretament a 2/4 de 6, s’ha organitzat un berenar amb botifarres a la brasa, a la plaça de la Font. Mitja hora més tard, els actes de celebració de l’Aplec de la Cisa acabaran amb l’actuació del grup d’havaneres Barca de Mitjana. Hi haurà rom cremat per a tothom.

Cal recordar que la capella del Santuari de la Mare de Déu de la Cisa restarà oberta tot el dia. Així, els nombrosos visitants podran veure “in situ” la rehabilitació que se n’ha fet, dirigida per en Manel Salicrú.