Dissabte acaba l’exposició de les propostres pel nou Sant Jaume de Premià de Dalt a càrrec dels estudiants de la UPC

La sala de l’Orfeó de la Societat Cultural Sant Jaume és l’escenari aquest dissabte 9 de març de l’acte acadèmic de cloenda a l’exposició de propostes.

A les 7 de la tarda està previst que comenci l’escrutini de la votació. Cal recordar que els socis de l’entitat i els veïns de Premià de Dalt que han visitat l’esposició han votat, durant el mes en què ha estat oberta l’exposició, els tres projectes de remodelació de les instal·lacions de Sant Jaume que més els han agradat. Aquesta votació popular, però, no tindrà caràcter vinculant perquè la decisió final serà a càrrec de l’Ajuntament de Premià de Dalt i la Societat Cultural Sant Jaume.

Posteriorment, a 2/4 de 8 del vespre, es farà una taula rodona amb els arquitectes Francesc Albardaner, Joan Arias, Sílvia Compte, Josep M. Gil, Josep M. Gutiérrez, Josep M. Muntañola i Agustí Ordeix. I, a 2/4 de 10 de la nit, l’organització -l’Ajuntament de Premià de Dalt i la Societat Cultural Sant Jaume- ha previst fer el lliurament de premis i l’acte de cloenda de l’exposició.

En total, l’exposició –que es va inaugurar el passat 9 de febrer- ha acollit 16 propostes d’estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya, escollides per l’equip docent que ha dirigit el treball dels estudiants.


NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net