Diumenge se celebra la 3ª marató de balls i danses a Premià de Dalt

La Secció de Danses de la Societat Cultural Sant Jaume organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt, aquest diumenge 5 de maig una nova Marató de Ball i Danses, concretament, la tercera, a Sant Jaume (Riera de Sant Pere, 135. Premià de Dalt). Aquelles persones que vulguin provar la seva resistència només s’han d’apuntar a la marató, i l’organització els donarà un dorsal. Hi haurà premi. Aquells a qui no els hi agradi ballar, també es poden arribar a Premià de Dalt per a mirar com es mouen els altres.


El programa d’actes començarà a 2/4 de 12 del migdia, amb l’actuació de l’Esbart l’Espolsada, qui interpretarà la dansa típica de Premià de Dalt, l’Espolsada, i ballaran d’altres danses del nostre país.
Una hora més tard, a 2/4 d’1, arribarà el torn de les sardanes amb la Cobla Premianenca. El programa del matí es tancarà amb “Danses d’arreu del món” per a petits i grans, amb en Bernat.
A 2/4 de 3 de la tarda, l’organització té previst fer un dinar popular, al preu de 12 euros. Cal recordar que per a assegurar el dinar és recomanable comprar el tiquet abans al mateix restaurant o bé fent un ingrés al compte de la Secció de Danses núm. 3300-062001077.3 de Caixa Laietana (12 ¤).

A la tarda, la primera actuació tindrà loc a 2/4 de 5, amb Balls de Saló a càrrec de l’Elisabet Riu, i la segona a 2/4 de 6, amb Country a càrrec de l’Eduard Estrada.
A 2/4 de 7 s’aturaran els balls i danses per a procedir al sorteig d’un pernil i tres ampolles de vi, menú per a dues persones al Restaurant Sant Jaume.
A 3/4 de 7, es tancara la 3ª Marató de Balls i Danses amb el Grup Tercet Treset, que interpretarà Balls de Plaça.

En cas de pluja, totes les activitats de la Marató es traslladaran al Casal Jove (carrer Sant Crist, al davant de la SC Sant Jaume).

PROGRAMA D’ACTES
2/4 de 12h
Ball de l’Espolsada i Danses Catalanes.
A càrrec de l’Esbart l’Espolsada
2/4 d’1h
Sardanes.
Amb la Cobla Premianenca.
2/4 de 2h
Danses d’arreu del Món, per a petits i grans.
Amb en Bernat.
2/4 de 3h
DINAR POPULAR

2/4 de 5h
Balls de Saló.
Amb l’Elisabet Riu.
2/4 de 6h
Country.
Amb l’Eduard Estrada.
2/4 de 7h
SORTEIG
3/4 de 7h
“Balls de Plaça”.
Amb el Grup Tercet Treset

Organitza
Secció de Danses de la Societat Cultural Sant Jaume
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt


NOTA Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org