El calendari 2024 de Productes de la Terra Maresme convida a visitar els mercats de la comarca i fer compres de proximitat

El ja tradicional calendari de Productes de la Terra Maresme es presenta amb un eslògan que no genera cap mena de dubte respecte al seu objectiu: “Al 2024, ves al mercat“.

El Consell Comarcal ha volgut dedicar l’edició 2024 a fer valer la feina dels mercats locals que, més enllà d’oferir productes de qualitat i de proximitat, han esdevingut un lloc de trobada amb el valor afegit del factor humà, la coneixença i la confiança entre les persones que compren i les que venen.

La modernitat no està renyida amb la tradició i els mercats locals són espais molt arrelats a la nostra tradició i ocupen un lloc destacat en la nostra història i la nostra cultura.

El calendari 2024, en una línia continuïsta, defensa el consum de productes de proximitat i en aquesta edició mostra imatges de diferents empreses agroalimentàries que formen part del Cens de Productes de la Terra Maresme: L’Hort d’en Pau (Alella), Brèscat (Mataró), Formatges Can Pujol (Vilassar de Dalt), Unió de maduixaires de Calella (Calella), El Sindicat de Cabrera de Mar (Cabrera de Mar), Pastisseria Sala (Sant Andreu de Llavaneres), Esquis Fruits-Can Pins (Argentona), Verd Pujol (Cabrera de Mar), Can Valls (Argentona) i Casa Graupera (Mataró), a més de la tradicional subhasta del peix de Montgat i el raïm que produeix els vins de la DO Alella.

Se n’han fet 3.500 exemplars que el Consell Comarcal ha distribuït entre les empreses que formen part de Productes de la Terra i els ajuntaments de la comarca. El calendari també es pot visualitzar online clicant aquí.

Aquí venem Productes de la Terra Maresme

Les persones consumidores cada vegada estan més sensibilitzades respecte a la procedència dels productes que introdueixen a la seva cistella de la compra i valoren més els que són de proximitat.

Per ajudar, a primer cop d’ull, a identificar els productes del Maresme, el Consell Comarcal està repartint entre les empreses del Cens de Productes de la Terra diferents materials visuals (principalment cartells i estovalles) per identificar productes i parades al mercat o a fires….. amb l’eslògan “Aquí venem productes de la terra Maresme“.