El CCM elabora el Pla Comarcal LGTBI per desplegar polítiques d’igualtat al Maresme

El Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està elaborant el Pla LGTBI que marcarà el full de ruta per desplegar polítiques que fomentin la igualtat de gènere, la igualtat d’oportunitats de les persones i la normalització de la diversitat sexual i de gènere. L’objectiu és fer del Maresme una comarca respectuosa amb la diversitat sexual i de gènere de totes les persones i on l’orientació i la identitat sexual no siguin motius de cap forma de discriminació o violència.

El Pla contemplarà un conjunt ordenat d’objectius i mesures que constituiran la base per al desenvolupament d’una estratègia integral orientada a garantir els drets de les persones no heteronormatives en diferents àmbits, lluitar contra la LGBTIfòbia i fomentar la igualtat.

PROCÉS PARTICIPATIU:

La previsió és que aquest Pla es presenti el proper mes d’octubre. Actualment es troba en fase de diagnosi de la realitat al territori i una de les accions és conéixer les percepcions i opinions de la ciutadania.

Per facilitar el procés de recollida d’informació, s’ha obert un procés participatiu online. Fins el 7 de maig es pot contestar aquesta enquesta