El CCM ja té a punt els serveis de transport i menjador escolar per a l´inici del curs

El proper dilluns 16 de setembre els alumnes d´infantil, primària, secundària i educació especial tornen a les aules i des de l´Àrea de serveis Personals del Consell Comarcal del Maresme ja és tot a punt per a l´inici del nou curs en matèria de transport i menjador escolar.  La prioritat per a aquests dos serveis serà continuar millorant la qualitat.

Aquest curs 2002-2003 el CCM, que gestiona el transport escolar a diversos centres de la comarca del Maresme, transportarà diàriament uns 1000 estudiants de secundària, uns 1200 alumnes d´educació infantil i primària i 300 d´educació especial. En total es dóna servei a alumnes de 38 centres educatius per als quals s´han dissenyat 34 rutes que queden cobertes per 60 autocars. 70 monitors/es acompanyaran els nois i noies en els desplaçaments escolars. Aquestes xifres són molt similars a les del curs passat.

Pel que fa al menjador escolar, el CCM gestiona el servei que es presta  a 9 instituts i 14 escoles de primària de la comarca. L´empresa concessionària continua sent la mateixa que va prestar el servei el curs passat: Cuines SERHS. Pel que fa al servei de monitoratge en el servei educatiu i social del migdia es presta a través de l´empresa SENFO.

El Consell Comarcal gestiona el servei de menjador escolar a l´IES Thalassa (Montgat), IES Alella (Alella), IES Serra de Marina (Premià de Mar), IES Cristòfol Ferrer (Premià de Mar), IES Jaume Almera (Vilassar de Dalt), CEIP Ferrer i Guàrdia (El Masnou), CEIP Rosa Sensat (El Masnou), CEIP Lluís Millet (El Masnou), IES Argentona (Argentona), CEIP Pla de l´Avellà (Cabrera de Mar), IES Valerià Pujol (Premià de Dalt), CEIP Ocata (El Masnou), CEIP Sagrada Família (Caldes d´Estrac), IES Domènec Perramon (Arenys de Munt), CEIP Sant Pau (Sant Pol de Mar), IES Bisbe Sibilla (Calella), CEIP La Minerva (Calella), CEIP Antoni Doltra (Pineda de Mar), CEIP Santa Susanna (Santa Susanna), CEIP Marià Cubí (Malgrat de Mar), CEIP Mare de Deu de Montserrat (Malgrat de Mar), CEIP Ignasi Iglesias (Tordera) i CEIP El Pi Gros (Sant Cebrià de Vallalta). Aquest darrer és una incorporació nova d´aquest curs tota vegada que El Pi Gros inaugura noves instal·lacions amb espai per al menjador.