El comerç de Rocafonda (Mataró) treurà per tercera vegada les botigues al carrer

Expo Rocafonda es farà dissabte 29 a la nova plaça Rocafonda

Dissabte que ve, 29 de juny, tindrà lloc la tercera edició de la Sortida de Botigues al carrer, Expo Rocafonda. Al llarg de tot el dia la plaça Rocafonda es convertirà en una petita fira multisectorial en la qual el ciutadà podrà trobar una mostra de la varietat comercial del barri.L´horari de la fira serà de 10 a 21 hores i, com a cloenda de la mostra, es sortejarà un viatge d´un cap de setmana a la Costa Brava.


L´objectiu d´aquesta iniciativa és promocionar i dinamitzar el comerç del barri de Rocafonda. Per un dia són els botiguers qui surten al carrer per exposar els seus productes i no pas el client qui entra a comprar.


Rocafonda gaudeix d´un comerç atractiu, que ofereix dia a dia la confiança de comprar els productes sense la necessitat desplaçar-se del barri.


La tercera edició de Sortida de Botigues al carrer, és una de les accions promocionals previstes dins del Pla de Dinamització Comercial de l´Associació de Comerciants de Rocafonda. La primera i la segona edició d´aquest acte es va realitzar a l´avinguda Amèrica i va ser un èxit de participació comercial i ciutadana.

L´entitat organitzadora és l´Associació de Comerciants de Rocafonda, amb el suport de l´Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i Viatges La Maleta.