El Consell Comarcal del Maresme renova la certificació “Biosphere” pel seu compromís amb la sostenibilitat

El Consell Comarcal del Maresme ha tornat a obtenir la certificació “Biosphere” que acredita el compromís de la institució amb el medi ambient i amb un desenvolupament turístic sostenible.

El distintiu Biosphere reconeix les bones pràctiques basades en els 17 objectius de desenvolupament sostenible de la ONU integrats en l’Agenda 2030 i promou un turisme sostenible i respectuós amb el Planeta. A la província de Barcelona es va posar en marxa l’any 2017, moment en el qual la Diputació de Barcelona es va distingir a través de les marques turístiques. D’aquesta manera, les empreses del territori poden participar-hi sota el seu lideratge. A la comarca, qui gestiona el certificat és el Consorci de Tursime.

Des del primer moment, la comarca del Maresme ha mostrat una clara adhesió a aquest segell que fa que any rera any s’incrementi el nombre d’empreses, establiments i entitats distingides. Així, l’any 2017 van ser reconegudes 40 empreses i serveis maresmencs, l’any 2018 se’n van distingir 56, l’any 2019 en van ser 66, al 2020 es van convertir en 76, el 2021 van arribar a 95 i enguany, corresponents al 2022, en són 99.

El lliurament de certificacions es fa fer el passat dijous