El Consell Comarcal ofereix assessorament a les empreses en transformació digital

La Transformación Digital va més enllà de l’aprofitament de noves oportunitats de negoci que sorgeixen a partir de les tecnologies. Permet generar nous objectius i estratègies empresarials per generar més valor a l’empresa i augmentar la seva competitivitat en un entorn econòmic en constant transformació.

Conscient de les dificultats que representa per a la micro i petita empresa emprendre el camí digital, el Consell Comarcal del Maresme obre una nova línia d’assessorament personalitzat per a aquelles organitzacions que hagin contemplat fer el pas o ja estiguin en procés de transformació digital.

Les micro i petites empreses del Maresme que ho sol·licitin, rebran inicialment 15 hores assessorament individual -en horari a convenir- amb una consultora especialitzada en transformació digital acreditada per ACCIÓ. En aquesta primera fase, que s’executarà entre el 3 de novembre i el 10 de desembre, s’obtindrà una diagnosi del grau de digitalització de cada empresa i les properes passes per aconseguir l’objectiu.

Les empreses amb seu social al Maresme que hi estiguin interessades només han de fer arribar la sol·licitud al Servei d’Emprenedoria i Empresa del Consell Comarcal través d’aquest formulari.

Podeu ampliar aquesta informació consultant el que representa el procés de digitalització a l’empresa.