El Consell Esportiu del Maresme i el CCM convoquen el concurs “L´esport a l´escola”

Els alumnes que cursen entre 5è de primària i 4art de secundària i els hi agrada dibuixar i practicar esport ara tenen l´oportunitat de demostrar les seves habilitats artístiques i creatives participant en el concurs de dibuix “L´esport a l´escola” organitzat conjuntament pel Consell Esportiu del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme.

En aquesta edició del concurs, els participants poden escollir entre dibuixar el que representa per a ells l´esport  o deixar volar la imaginació i dissenyar la “mascota esportiva”. De tots els dibuixos i mascotes que arribin a la fase comarcal, s´escolliran els guanyadors que passaran a la final on competiran a nivell de Catalunya. Pel que fa a la mascota, la creació guanyadora representarà tot l´esport escolar durant el proper curs.

En quant al concurs de dibuix, hi haurà quatre grups:

-GRUP 1: categoria aleví o que cursin 5è i 6è de primària
-GRUP 2: categoria infantil o que cursin 1er i 2on de secundària
-GRUP 3: categoria cadet o que cursin 3er i 4art de secundària
-GRUP 4: educació especial.

Els treballs s´han de presentar al centre escolar o a l´entitat esportiva originària de cada concursant. La data límit per a la presentació dels treballs guanyadors de la preselecció al Consell Esportiu del Maresme és el 10 de maig de 2002.
Cliqueu aquí