El Director General de Joventut visita el Consell Comarcal del Maresme

El Director General de Joventut, Àlex Sastre, va visitar dijous el Consell Comarcal del Maresme per conèixer més de prop la feina que es du a terme des del Servei Comarcal de Joventut.

El servei que presta el Consell Comarcal del Maresme treballa en dos àmbits. D’una banda, les seves actuacions van dirigides a aconseguir que les persones joves disposin d’eines per fer una tria conscient i informada del seu itinerari vital coneixent tots els recursos que tenen al seu abast i de l’altra, que el jovent del Maresme estigui connectat amb l’entorn que els envolta i amb el món.

El full de ruta el marca el Pla Comarcal de Joventut del Maresme 2021-2024 que estableix dues línies de treball: la Xarxa #MaresmeJove de suport a la gestió i dinamització de serveis i equipaments juvenils i les accions de delegació de competències en matèria de lleure infantil i juvenil. En total aglutinen 6 projectes d’actuació.

El Director General de Joventut va ser rebut per Estanis Fors, conseller de Promoció Econòmica (àrea de la que forma part el Servei Comarcal de Joventut); Montserrat Garrido, consellera de Medi Ambient i Canvi Climàtic; Jofre Serret, conseller comarcal, i les tècniques del Servei Comarcal de Joventut.