El latin jazz de Barry & Pereira Quintet arriba divendres a Premià de Dalt en el marc del Jazz en la Nit

El vibrafonista Geni Barry i el percussionista Àngel Pereira ofereixen divendres 18 de juliol un concert als jardins de la Casa de Cultura Can Figueres de Premià de Dalt, en el marc de la vuitena edició del festival Jazz en la Nit.


El repertori del concert estarà format per estàndards i temes propis adaptats a l´estil i so del latin jazz, aconseguint així un jazz modern i fresc. L´espectacle que ofereix aquesta formació és diferent en cadascun dels concerts que ofereix.

Geni Barry actúa amb un vibràfon construït per ell maeix a partir dels seus coneixements de robòtica industrial. De personalitat extrovertida i elèctrica, Barry ha mantingut una intensa relació amb Tete Montoliu i està considerat el millor vibrafonista del món, segons Bobby Hutcherson (“Manual práctico del jazz”).

Per la seva banda, Àngel Pereira ha treballat amb músics d´arreu del món, aconseguint, entre d´altres coneixements, el premi especial de l´Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

El concert del proper divendres és el segon del festival de jazz de Premià de Dalt, que va començar amb l´actuació de Django´s Castle, el passat divendres 11 de juliol i que finalitzarà el proper 25 de juliol amb l´actuació de Leslie Bee Quartet.

El concert de Barry & Pereira Quintet começarà a les 22 hores del proper 18 de juliol, al jardí de la Casa de Cultura Can Figueres (Riera, 88). El preu del concert és de 3 € l´entrada anticipada i 5 € a taquilla, el matix dia del concert. Per a comprar les entrades de forma anticipada cal dirigir-se al Servei de Cultura de l´Ajuntament de Premià de Dalt, situat a la Casa de Cultura Can Figueres (Riera, 88) o bé a La Fletxa, Punt d´Informació Juvenil (Torrent Santa Anna, 6). Durant els concerts hi ha servei de bar amb taules i entrepans.