El Moviment Arenyenc per l’Autodeterminació organitza una exposició per donar a conèixer els fets de la Guerra de Successió i els esdeveniments de l’11 de setembre de 1714

El Moviment Arenyenc per l’Autodeterminació muntarà a la Sala Municipal d’Arenys de Munt, una exposició amb la finalitat de donar a conèixer uns fets tan cabdals a la nostra història, com són els de la Guerra de Successió i els esdeveniments de l’11 de setembre de 1714.

Tot el material pertany a l’entitat Memorial 1714 (Delegació funcional d’Òmnium Cultural) i en realitat es composa de tres exposicions: una dedicada als fets de la guerra, una altra dedicada als personatges del moment i una tercera que explica la repressió posterior que va patir el país.


A Arenys de Munt, per iniciativa, com hem dit, del M.A.P.A i amb la col·laboració de l’Ajuntament, arribaran les tres exposicions per a ser exposades d’una manera conjunta.

L’exposició, que és la més detallada i important sobre el tema, quedarà oberta al públic a partir del dia 3 de maig i fins al dia 26 del mateix mes.