El Programa “Fes créixer el teu projecte en clau femenina” impulsa 11 projectes liderats per dones

El Programa: “Fes créixer el teu projecte en clau femenina” tanca la seva segona edició havent impulsat 11 projectes liderats per 15 emprenedores maresmenques que durant 4 mesos han estat acompanades per professionals en lideratge femení que les han assessorat i facilitat eines per enfocar professionalment els seus projectes d’autoocupació.

Els projectes treballats han estat molt diversos, però amb denominadors comuns: un enfocament cap a la sostenibilitat, la transversalitat com a bandera i la millora de la qualitat de vida de les persones.

Les noves emprenedores han presentat els seus projectes de negoci aquest dijous en una sessió en què la consellera d’Equitat i Acció Social del Consell Comarcal, Meritxell Romero Pinet, les ha felicitat per la feina feta i les ha encoratjat a mantenir activa la seva creativitat, la seva empenta i les ganes d’aportar una visió diferent a les activitats econòmiques.

El Programa “Fes créixer el teu projecte en clau femenina” que impulsa el Consell Comarcal del Maresme s’enfoca a facilitar la incorporació de la dona al món de l’empresa i l’autoocupació.

La formació impartida -a més de contemplar aspectes generals que ha de tenir en compte qualsevol negoci per aconseguir la seva viabilitat- posa l’èmfasi en la intel·ligència emocional i en reforçar els valors de cadascuna de les participants.

Persistència, intel·ligència, rigor, motivació, empatia i coneixement d’allò que s’està fent han estat part de les qualitats que han demostrat aquestes dones emprenedores que ,a més de fer créixer els seus propis projectes, han finalitzat el programa creant un equip de dones empoderades i amb molta sororitat entre elles. De fet, el programa ha servit també per crear les bases de col·laboració entre diferents projectes.

En aquesta segona edició han partici`pat emprenedores de Cabrils, Arenys de Mar, Sant
Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Teià , Vilassar de Mar, Canet de Mar, Vilassar de Mar, Canet de Mar, el Masnou, Mataró i Premià de Mar.