El Servei d’emprenedoria comarcal s’acosta als municipis

Ja s’atén presencialment a Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar

 

Els ciutadans i ciutadanes de Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar no cal que es desplacin del seu municipi per rebre assessorament i ajuts per muntar el seu propi negoci. El Consell Comarcal del Maresme i els ajuntaments d’aquestes dues poblacions han signat un conveni que permet al Servei d’emprenedoria comarcal atendre els usuaris i usuàries en el mateix municipi. Amb la signatura d’aquests convenis s’estrena el servei itinerant d’emprenedoria comarcal.

Des d’aquest mes de gener, les persones de Sant Andreu de Llavaneres que vulguin muntar la seva pròpia empresa o necessitin ajuts per consolidar el seu negoci ja poden rebre l’assessorament del Servei d’emprenedoria del Maresme en el seu propi municipi. Els professionals fan atenció personal tots els dimecres de 8:00h a 15:00h  a Ca l’Alfaro. Els veïns i veïnes de Vilassar de Mar que es trobin en aquesta mateixa situació són ateses els dijous, també de 8:00h a 15:00h,  a Can Jorba.

L’acord al qual han arribat el Consell Comarcal i els ajuntaments d’aquests municipis acosta el servei als usuaris i els hi evita desplaçaments. Tot i això, el Servei comarcal d’emprenedoria continuarà atenent els veïns d’aquestes poblacions a les oficines de Mataró (Avinguda Jaume Recoder 85-87).

En els punts d’atenció a l’emprenedoria de Sant Andreu de Llavaneres i de Vilassar de Mar es presten els mateixos serveis que a la seu del Consell Comarcal:

  • Informació i orientació a emprenedors/es que vulguin iniciar un proejcte empresarial
  • Tramitació des ajuts vigents per a la creació d’empreses
  • Dinamització de vivers d’empresa que estiguin en procés d’iniciació
  • Suport i foment a la consolidació de les empreses del municipi
  • Cerca de sinèrgies entre diferents actors del teixit productiu
  • Suport a la planificació i diusió d’activitats formatives que ajudin a dinamitzar els diferents serveis de promoció econòmica
  • Suport a la organització d’esdeveniments relacionats amb la creació d’empresa i l’esperit emprenedor.