El Servei de Mobilitat de Mataró instal.la 44 nous plafons informatius als carrers de la ciutat

Es col.locaran a 13 cruïlles de la xarxa viària

En el transcurs d’aquest mes de maig, el Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Mataró està portant a terme a la ciutat la instal.lació de nous plafons informatius que formen part del projecte de senyalització que va aprovar el consistori el desembre del 1998.


La instal.lació d’aquesta nova senyalització, que són plafons indicatius de direcció destinats al trànsit, formen part de la tercera fase del projecte. A la primera se’n van col·locar 80, a la segona 45 i en aquesta tercera en són 44.

L’empresa encarregada de fer els treballs, que tindran una durada de 3 mesos, és Díez y Cía i el pressupost adjudicat és de 62.880,89 euros.

Els rètols es posaran a 13 cruïlles de la ciutat, entre aquestes hi ha la ronda Joan d’Àustria, la ronda de la Creu de Pedra, la plaça França, la ronda Barceló, el carrer Lepanto i el carrer Montserrat.

Els panells informatius estan realitzats en material antivandàlic, les lletres són de color negre i el fons és blanc, de material reflectant en alta intensitat. La senyalització està subjectada a un pal telescòpic, que permet la incorporació de nous rètols simplement allargant el pal.