El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme celebra el seu desè aniversari amb una cita a Premià de Mar

Apunta-t’hi a la celebració del desè aniversari

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme està d’aniversari. Fa 10 anys que es va crear per oferir a les persones joves de la comarca l’oportunitat d’explorar el món i conèixer diferents cultures a partir de tots els recursos disponibles: estudis, feina, intercanvis juvenils, camps de treball…

Coordinat pel Consell Comarcal del Maresme i amb la participació de 24 municipis, ofereix assessoria presencial i online, tallers i tota mena d’activitats que faciliten informació al jovent que busca alternatives a l’estranger.

A títol d’exemple, l’any passat va programar tallers que van arribar a més d’un miler de persones i va assessorar 181 joves. Les assessories online es complementen amb les presencials que es realitzen descentralitzadament a la comarca. En concret, a Can Jorba (Vilassar de Mar), a Ca n’Humet (El Masnou), a l’Espai Jove Can Saleta (Calella) i al Centre Cívic Cabot i Barba (Mataró).

Celebració del 10 anys a Premià de Mar

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme commemorarà els seu desè aniversari el proper 8 de juny amb activitats a l’Espai Jove Can Salamó (carrer de la Plaça, 65) de Premià de Mar.

A partir de les 17:30h, ss’oferiran les següents activitats:

  • Living library, a càrrec de Culture Clash BCN
    Parla amb joves que han viscut d’experiències diverses! Cada participant serà un llibre!
  • Participa en el test del Joc de Mobilitat Internacional
    Explora diferents oportunitats a l’estranger a través d’una dinàmica de joc que s’ha creat de manera col·laborativa amb joves del Maresme
  • També podràs visitar l’Exposició REPTES