Els productes de la terra del Maresme, aquest cap de setmana a Sant Andreu de Llavaneres

  


10 artesans alimentaris del Maresme exposaran els seus productes estrella aquest cap de setmana a la XI Promoció de productes típics que se celebrarà a Sant Andreu de Llavaneres. Aquests productors maresmencs formen part del catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme que ha impulsat el Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Seguint les campanyes de promoció dels productes artesanals de qualitat de casa nostra, el Consell Comarcal del Maresme facilita als productors la seva presència a fires i mostres específiques que els permetin donar a conèixer i comercialitzar les seves elaboracions. Així, durant aquest mes de novembre, artesans de la comarca agrupats sota l’eslògan “Posa el Maresme al Plat” han estat presents a la fira mercat de tardor de Mataró i el proper cap de setmana ho faran a Sant Andreu de Llavaneres. El dissabte, de 17 a 20h, i el diumenge, de 10 a 14h, al Passeig de la Mare de Déu de Montserrat, els següents artesans del Maresme exposaran els seus productes: Fruites i Verdures Graupera (pèsols i bolets. St. Andreu de Llavaneres)
-Forn Sant Andreu (coca de Llavaneres. St. Andreu de Llavaneres)
-Lloreç Gómez Marré (pèsol i verdures. Sant Andreu de Llavaneres)
-La Lyonesa (pastes. Arenys de Munt)
-Can Martri (botifarra negra, blanca, de maduixes, d’alls tendres; llonganissa de nous, secallones… Sant Cebrià de Vallalta)
-Formatges Can Pujol (formatges Nevat, Sant Mateu, cantell, ros, ull de cabra…. Vilassar de Dalt)
-L’Anxoveta (anxoves, seitó en vinagre…. El Masnou)
-Forn Can Ricastell (madalenes, pa ecològic, de llavors…. Tordera)
-Casa Graupera (nueles, xiulets, galetes, pets de monja… Mataró)
-Pastisseria Sala Vivés (coca de Llavaneres. Sant Andreu de Llavaneres). Podeu accedir a més informació sobre la XI Promoció de productes típics que se celebra a Sant Andreu de Llavaneres al web de l’ajuntament:
http://www.llavaneres.es
.