Els productes de la terra Maresme, a la pesolada de Mataró

 

Els ciutadans que el diumenge 15 d’abril s’acostin a la plaça Santa Anna de Mataró podran adquirir productes de la terra Maresme. El gremi d’Hostaleria i Turisme ha convidat  a la pesolada els productors i artesans que participen en el projecte de promoció dels productes de proximitat i de qualitat que impulsa el Consell Comarcal del Maresme.  

La II Pesolada Popular que se celebrarà diumenge a Mataró per promocionar la cuina del pèsol del Maresme estarà envoltada d’actes complementaris que posaran de relleu un dels grans valors de la comarca: la qualitat dels seus productes alimentaris de mar i muntanya i la seva gastronomia.

Els visitants, a més de degustar pèsols del Maresme cuinats per alumnes de l’escola de cambreria, podran adquirir productes de proximitat i gaudir d’un autèntic espectacle: les tradicionals subhastes de peix que, fins fa poc, es feien a diferents municipis de la comarca.

Els productors de proximitat posaran a la venda els seus productes a partir de les 10:30h. i desmuntaran les parades a les 14:00h.

El projecte Productes de la Terra Maresme està impulsat pel Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu és convertir el Maresme en territori kilòmetre 0, és a dir en una comarca orgullosa de la qualitat dels seus productes alimentaria i compromesa amb el seu consum.