Els responsables del programa Women al Maresme viatgen a Itàlia per assistir a un seminari amb els socis transnacionals

Responsables del programa europeu Women Managing Social Self Help (WMSSH) es troben demà i demà passat (5 i 6 de juliol) a Reggio Calabria (Itàlia) per celebrar la Cinquena i darrera Trobada Transnacional de socis d´aquest programa que té com a objectiu promoure l´autoocupació de la dona. WMSSH està cofinançat  per la Unió Europea dins del programa ECOS-OUVERTURES 1997-1999 i compta com a socis europeus i extra comunitaris amb la Comunitat de Messina (Sicília-Itàlia), el Municipi de Kasiadorys (Contea di Kaunas-Lituània), la Comunitat de Regio Calabria (Calabria-Itàlia) i  el Consell Comarcal del Maresme (Catalunya-Espanya).

En representació del Maresme, a banda de l´equip tècnic del programa i de la coordinadora de Benestar Social del Consell Comarcal del Maresme  participaran en la Trobada el responsable polític del “Women”, el conseller comarcal Xavier Oller, i el Conseller Delegat de Benestar Social del CCM, Fede Moraleda. També hi participa la directora acadèmica de l´Escola Universitària del Maresme, Mar Isla. L´EUM és qui fa l´avaluació del programa.

En el seminari internacional, que porta per títol “The Resource Centres for Women in Southern amb Eastern Europe” es posaran en comú els resultats obtinguts per tots els socis europeus.

A nivell de la comarca del Maresme, el programa “Women”, que finalitzarà el 31 d´agost d´aquest any,  té com a socis locals els ajuntaments d´Alella, Arenys de Munt, Malgrat de Mar, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar, s´està centrant en promoure l´autocupació de la dona en el sector de l´atenció domiciliaria a la gent gran.