Programes per a les empreses

Programa que contribueix a l’enfortiment, el creixement o la reinvenció del treballador autònom, mitjançant un itinerari específic amb accions formatives i sessions individuals d’assessorament i acompanyament d’experts que permet definir un pla d’acció personalitzat per assolir els objectius definits per a la consolidació del negoci.

És un programa totalment subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat amb l’objectiu de donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom a Catalunya.

Aquest programa està impulsat al Maresme per la Fundació Universitària Martí l’Humà i el Consell Comarcal del Maresme.

Ofereix:

  • Acompanyament i assessorament personal per analitzar les fortalesses, les àrees de millora i el disseny de plans d’acció per a donar un nou impuls al negoci
  • Formació específica presencial i online
  • Assistència gratuïta a seminaris i conferències impartides per la Fundació Universitària Martí l’Humà
  • Suport per part d’un ampli ventall de professionals
  • Visibilitat per al negoc

Inscripcions obertes durant el primer trimestre de l’any.

Programa d’alt rendiment amb l’objectiu de recolzar empreses amb un alt potencial de creixement. Durant 9 mesos i amb el suport d’experts s’elabora un pla de gestió empresarial per assolir el creixement estimat. Es tracta d’una col·laboració entre la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Inscripcions obertes durant el segon trimestre de l’any

Si esteu interessats en participar en aquest programa, poseu-vos en contacte amb el Servei
d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del següent correu electrònic:
emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon: 93.693.14.50.

Mentoring és un acompanyament personalitzat en el qual persones empresàries, directives i/o professionals amb àmplia experiència empresarial, en qualitat de voluntàries, aporten la seva experiència per a analitzar conjuntament els reptes del negoci i trobar-hi les millors solucions.

Permet ajudar a les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació, i a les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexes com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

Inscripcions obertes tot l’any. L’acompanyament es du a terme durant un període d’entre 6 mesos i un any.

Si us interessa participar en algun d’aquests programes o necessiteu més informació, envieu-nos un correu electrònic a: suport.empresa@ccmaresme.cat

O truqueu-nos: 93.693.14.50