Es donen els premis del concurs d´idees per a la remodelació de la Font Picant d’Argentona

Ahir, el jurat del concurs d´idees per a la remodelació de la Font Picant va decidir per unanimitat donar el primer premi al projecte amb el lema “Afd´A” presentat per Escudell – Muncunill, Arquitectura i Urbanisme, S.L.

El jurat va destacar la gran delicadesa del treball, la seva voluntat d´integració amb l´entorn, la millora de l´espai de la font, així com que facilita la circulació entre els diferents àmbits del conjunt i també la contemplació del paisatge.


El segon i el tercer premi van ser respectivament per: “El Park de la Font Picant” de Iñaki Ozcáriz i Kathy Lindstrom, i “La Font de tots” de Robert Aparicio, Sílvia Ollé i Roger Jornet. El jurat va fer una valoració general positiva dels diferents treballs presentats, tot destacant l´esforç de tots els equips i va assenyalar que els guanyadors es diferencien essencialment perquè fan una intervenció menys agressiva en l´espai

Aquest ha estat el resultat del concurs d´idees desprès del període d’exposició pública dels vuit projectes presentats i tenint en compte diversos criteris – la memòria i els plànols exposats, l´oferta econòmica, així com l´opinió dels vilatans i vilatanes (141 vots emesos en total).

Ben cordialment

Antoni Soy
Alcalde i Regidor de Mitjans de Comunicació.