Es presenta el cartell anunciador de la Festa Nacional dels Països Catalans a Arenys de Mar

El cartell que anunciarà la Festa Nacional, els Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó, es presentarà oficialment a Arenys el dissabte 18 de maig de 2/4 de set de la tarda a la Biblioteca.

El cartell que ha triat Tradiciona i Costums aquest any, ha sorgit a proposta de la Comissió de la Flama del Canigó d’Arenys de Mar, i es per aquest motiu que la presentació tindrà lloc a la nostra vila.


La imatge del cartell dissenyada pels arenyencs, s’ha fet en base un muntatge d’una llum de tempesta en plena natura, amb la senyera catalana al fons. El tiratge de l’edició del cartell, que serà repartit des de Salses a Guardamar, és de 30 mil exemplars.

L’acte de presentació comptarà amb representants del TIC (Tradicions i Costums), Òmnium Cultural, Memorial 1714 i la Comissió de la Flama del Canigó d’Arenys.

Després de la presentació oficial del cartell anunciador de la Festa Nacional dels Països Catalans, s’inaugurarà a la sala d’exposicions de la Biblioteca, l’exposició Els defensors de les llibertats de Catalunya, cedida per Memorial 1714. L’exposició es podrà veure fins l’1 de juny.


Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Cultura

9 de Maig de 2002