Horari d’estiu del Mataró Bus

Moltes línies pateixen canvis en el seu recorregut amb motiu de les obres a diferents vials de la ciutat

L´empresa municipal de transport públic Mataró Bus va iniciar dilluns, 29 de juliol, el seu horari d´estiu, que finalitzarà el 25 d´agost. Aquest horari implica que els dies feiners el primer autobús comença més tard i es redueix el número de vehicles en servei per línia. Els dissabtes i festius, exceptuant afectacions per obres, són pràcticament iguals.


La informació sobre els canvis d´horaris es pot trobar en els cartells de les parades, a les oficines del Mataró Bus, al telèfon 93 757 53 94, al correu electrònic matarobus@ctsaonline.com, al Telèfon d’Atenció Ciutadana 010, o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l´Ajuntament de Mataró. Properament es podrà consultar a l´espai web de l´Ajuntament: www.infomataro.net/laciutat/matarobs.

Per altra banda, amb motiu de les obres que s´estan realitzant per diferents vials de Mataró, el recorregut d´alguns trams del Mataró Bus s´ha desviat i altres inicien ara un nou canvi:


L1, L2, L3: Continuen les desviacions

Les línies 1 i 2 van iniciar el mes de gener d’aquest any una desviació pel barri de Cerdanyola Nord degut a les obres de la ronda Roca Blanca. Les parades direcció Estació Renfe, El Turó (L1) i Roca Blanca (L1, L2) estan anul·lades, però es van posar parades provisionals al carrer passatge de la Lluna. Aquesta desviació es mantindrà fins el mes d’octubre, quan està previst enllestir les obres.

La línia 3 també continua amb el recorregut desviat per les obres del carrer Pablo Picasso, al barri de Rocafonda. Les parades direcció Estació Renfe, Cap Perú i Pablo Picasso, estan anul·lades, però es fa una parada provisional al carrer Franck Marshall (L0), a la ronda Rafael Estrany tocant a la plaça Pintor Estrany. També està previst finalitzar-les el mes d’octubre.


L0, L1, L2, L4: Nous canvis per obres

Les diferents fases de les obres de la ronda O’Donnell i l´aparcament del Camí de la Geganta, afecten el recorregut d´algunes línies. Actualment, està tallat a la circulació el tram de la ronda O’Donnell entre la plaça Alcalde Serra i Xifra i el carrer Joan Larrea, fent desviar les línies 1 i 4, i el sentit Barcelona del Camí de la Geganta, entre el carrer Melcior del Palau i la plaça Granollers, afectant a les línies 1 i 2.

La plaça Alcalde Serra i Xifra, a partir del dia 29 de juliol, ha canviat el sentit de circulació de la rotonda, i a mitjan d’agost es tallarà la cruïlla de la ronda O’Donnell – carrer Joan Larrea. Per la seva banda, a partir de l´1 d’agost, el tram esmentat del Camí de la Geganta quedarà tallat en ambdós sentits de circulació.

Per aquest motiu, s´han previst els recorreguts i les parades provisionals següents:


1


. Direcció Hospital de Mataró: Camí de la Geganta, carrer Pirineus, Via Europa, ronda O’Donnell, carre Joan Larrea, ronda President Macià, carrer Alarona, ronda President Companys i avinguda Gatassa.

Parades anul·lades: plaça Granollers i Biblioteca Municipal Pompeu Fabra.

Parada provisional: carrer Alarona (L2).


. Direcció Estació Renfe: avinguda Gatassa, Camí del Mig i ronda President Macià.

Parada anul·lada: Institut Català de Salut.

Parades provisionals: Institut Català de Salut (al començament del Camí del Mig) i carrer Alarona (L2).2


. Direcció La Llàntia: Camí de la Geganta, carrer Pirineus, Via Europa i avinguda Puig i Cadafalch. No s’anul·la cap parada.


. Direcció Estació Renfe: només es fa el gir de la plaça Alcalde Serra i Xifra en direcció contrària a l’habitual.

Parada anul·lada: Institut Català de Salut.

Parada provisional: Institut Català de Salut (al començament del Camí del Mig).4


. Direcció Hospital de Mataró: ronda President Macià, Camí del Mig, carrer Miquel Biada, carrer Sant Benet, plaça de les Tereses, carrer Sant Isidor i Camí de la Geganta.

Parades anul·lades: Institut Català de Salut, Biblioteca Municipal Pompeu Fabra i Camí de la Geganta.

Parades provisionals: Institut Català de Salut (al començament del Camí del Mig), carrer Miquel Biada (L0), plaça de les Tereses (L0,L2,L5) i carrer Sant Isidor (L0,L2).0


. Direcció plaça de les Tereses: només es fa e-l gir de la plaça Alcalde Serra i Xifra en direcció contrària a l’habitual.

Parada anul·lada: Institut Català de Salut.

Parada provisional: Institut Català de Salut (al començament del Camí del Mig).