Inici de les obres de supressió de barreres arquitectòniques a la Riera de Premià de Mar

Des d’avui dimarts 25 de juny i per espai d’un mes es tiren endavant les obres de supressió de barreres arquitectòniques a la Riera de Premià de Mar. Les feines consistiran en la construcció de plataformes en els carrers que travessen la riera, de tal forma que siguin els vehicles els que hagin de pujar i baixar i no el vianant, que recorrerà tota la riera entre Gran Via i Camí Ral a un mateix nivell, també es construiran embornals per evitar acumulació d’aigua als carrers per efecte de la rampa.


Aquesta actuació completa la ja realitzada per l’Ajuntament, d’instal·lar un sistema semafòric al final de la Riera per accedir a l’estació de RENFE. La construcció, que afecta un total de tres encreuaments, serà realitzada per l’empresa Paviments Martí amb un pressupost total de 26.530 euros.

El pla d’actuacions previstes és el següent:

* El dia 25 i durant uns 3 o 4 dies es treballarà a la cruïlla de la Riera amb Àngel Guimerà i Sant Agustí

* A partir del dia 1 de juliol, a la cruïlla amb Jaume Balmes

* A partir del dia 15, després d’un parèntesi motivat per la Festa Major, tocarà l’encreuament amb Torras i Bages.

* A partir del dia 23 de juliol, es començarà al tram de Riera que queda entre Indústria i Gibraltar.

Mentre durin les obres es permetrà el pas de vehicles als guals dels veïns afectats per aquestes.

L’anivellament de la Riera està contemplat al pla de supressió de barreres arquitectòniques del municipi, en aplicació a aquest pla també s’estan rebaixant totes les voreres de les cantonades, aprofitant les instal·lacions de millora de les conduccions del gas que l’empresa subministradora està realitzant. D’altra banda cal destacar que aquesta actuació també s’esmenta al Pla de Millora del Nucli Antic que es començarà a aplicar aquest any.


Servei de Premsa: 93 741 74 28 / 74 12 659 59 24 53
cruzcj@premiademar.org