L’Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt celebra el XVIIIè aniversari aquest diumenge

Els actes commemoratius començaran a les 5 de la tarda, amb una exposició de records a la seu del casal, La Benèfica. L’exposició romandrà oberta a tothom fins el 17 de març. Una hora més tard, a les 6 de la tarda, es farà el tradicional Berenar d’Aniversari per als associats. I, tot seguit, els assistents gaudiran de l’actuació del grup Mestre d’Aixa, que interpretarà una cantada d’havaneres.


En el marc del XVIIIè aniversari de l’Associació de la Gent Gran –un dels dos casals d’avis que hi ha al municipi, l’altre és el Casal d’Avis Santa Anna-, es retrà un homenatge als socis que fan 80 anys, es lliuraran els trofeus als guanyadors dels campionats i s’atorgarà un record per a tots els participants. En la festa, els socis de l’entitats cantaran, com ja és tradicional, l’himne de l’Associació de la Gent Gran.
NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net