L’Ajuntament d’Argentona signa un conveni per regular les visites a la casa Garí del Cros, obra de Josep Puig i Cadafalch.

Amb això es fa un pas important per continuar la Ruta Puig i Cadafalch Mataró-Argentona

L’Ajuntament d’Argentona ha signat un conveni amb la propietat de la Casa Garí, establint el règim de visites de la finca. D’aquesta manera s’ha arribat a un acord estable i a llarg termini amb la propietat per tal que la magnífica casa modernista i els jardins que l’envolten puguin visitar-se d’una forma regulada a través de l’ajuntament.


El conveni preveu, bàsicament, obrir la finca al públic durant quatre dies al mes, (els dissabtes i diumenges del primer i tercer cap de setmana), a un grup de 30 persones per dia. La visita serà totalment exterior, podent-se visitar el perímetre de la casa, veure el vestíbul i visitar els jardins. Aquesta és una fita important, ja que permetrà posar novament en marxa la Ruta Puig i Cadafalch Mataró – Argentona que es vol reprendre en el termini més breu possible, doncs ja té una important llista d’espera. La Casa Garí, construïda el 1899, és un dels millors exponents de l’arquitectura de Josep Puig i Cadafalch i, sense dubte l’edifici més emblemàtic de la Ruta Puig i Cadafalch Mataró – Argentona.

Ben cordialment,


Antoni Soy
Alcalde i Regidor de Mitjans de Comunicació
Ajuntament d’Argentona