L’Ajuntament de Mataró renova la calçada de l’avinguda Gatassa que encara era de llambordes i algunes voreres de la zona

Les obres tenen un cost de prop de 290.000 euros

Aquesta setmana, del 30 de setembre al 4 d´octubre, el Departament de Serveis Municipals i Manteniment de l´Ajuntament comença les obres de renovació de la calçada del tram de l´avinguda Gatassa comprès entre la plaça Alcalde Serra i Xifra i el passeig Ramon Berenguer III. El projecte inclou també la reparació d´alguns trams de vorera malmesos en aquesta zona.


Les obres les realitza l´empresa Deumal SL i tindran una durada aproximada de 3 mesos.

Els àmbits dels treballs

Entre la plaça Serra i Xifra i el carrer Josep Monserrat Cuadrada
En aquest tram es renova totalment la calçada, extraient primer les llambordes encara existents i col·locant el nou tipus d´asfalt reductor del soroll (Colsoft).

Entre el carrer Josep Monserrat Cuadrada i el passeig Ramon Berenguer III
La caçada d´aquest tram, que actualment és també de llambordes, s´asfalta de nou a sobre també amb asfalt reductor del soroll.

Reparació de voreres
Es renoven les voreres de la banda Barcelona de l´avinguda Gatassa, entre el passeig Ramon Berenguer III i el carrer Mare de Déu del Corredor, i entre els carrers Marathon i Josep Monserrat Cuadrada. També es faran reparacions puntuals d´alguns indrets on la vorera està malmesa al llarg de tot l´àmbit de l´obra.

Renovació d´escocells dels arbres
Es renoven tots els escocells per a arbres de l´avinguda Gatassa, entre la plaça Serra i Xifra i el passeig Ramon Berenguer III.

Els treballs implicaran afectacions puntuals del trànsit, que s´aniran programant de manera que ocasionin les mínimes molèsties als conductors i als veïns de la zona.