L’Ajuntament de Premià de Dalt demana la col·laboració dels veïns per a estalviar aigua

L’objectiu és contribuir des de l’administració local a estalviar aigua de cara a l’estiu

L’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda (CiU), i la regidora de Medi Ambient, Margarita Amado (CiU), han signat un avís on demanen la col·laboració dels veïns per a prendre consciència d’un problema que ens afecta a tots, la manca d’aigua potable.


Tot i les pluges que s’han produït en els darrers dies, i per tal de garantir els usos de l’aigua per l’abastament i altres usos prioritaris, cal una especial sensibilització respecte al seu estalvi, sobretot pel que fa al reg de jardins i la que s’utilitza per a omplir piscines.

Així mateix, i per a optimitzar l’aprofitament de l’aigua emmagatzemada, l’avís municipal recomana optar per la dutxa en detriment del bany, rendibilitzar al màxim la utilització de la rentadora i elr entavaixelles, mantenir les aixetes tancades sempre que sigui possible i reparar-les urgentment si gotegen.

Cal recordar que la manca d’aigua, tant en en medi natural com a la vida quotidiana, té una clara incidència en l’equilibri del nostre entorn atès que el seu ús indiscriminat pot comprometre, seriosament, el futur de la població.

L’avís per a potenciar l’estalvi d’aigua a Premià de Dalt s’ha distribuit entre els diversos plafons que hi ha al poble, i s’ha fet arribar a les diverses dependències municipals.


NOTA Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org