L’Escola Universitària del Maresme permet diplomar-se en Ciències Empresarials i Turisme simultàniament en 4 anys

 

L’Escola Universitària del Maresme (EUM), centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, posarà en marxa a partir del curs 2002-03 i de manera oficial la transversalitat d’estudis. És a dir, la possibilitat de diplomar-se en Ciències Empresarials i en Turisme o vicevers simultàniament en només 4 anys.
L’objectiu de la transversalitat d’estudis entre ambdues carreres no és altre que convertir l’estudiant en un professional molt competitiu amb dues diplomatures i amb habilitats lingüístiques en tres idiomes, a l’hora que multiplicar les seves sortides laborals. L’EUM vol adequar amb aquesta proposta el món acadèmic a les necessitats que demanda el mercat laboral actual i de futur.
Amb aquesta iniciativa pionera arreu l’Estat també es pretén dotar de més valor la diplomatura en Turisme, ja que sovint els empresaris del sector opten per contractar diplomats en Ciències Empresarials per ocupar llocs relacionats amb la gestió i direcció, tot i ser empreses relacionades amb el turisme. A la vegada, la diplomatura en Turisme dóna als estudiants de Ciències Empresarials els coneixements necessaris per inserir-se amb garanties en el sector econòmic més important del nostre país, com és el turisme. Els alumnes que s’acullin a aquesta opció hauran de triar els itineraris i matèries designades per tal que aquesta transversalitat es pugui fer efectiva en només un any més. Escola Universitària del Maresme L’Escola Universitària del Maresme (EUM), adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, va néixer l’any 1994 amb l’objectiu de preparar l’estudiant per a assolir l’èxit professional. A l’EUM s’imparteixen les Diplomatures en Ciències Empresarials i Turisme. El proper curs 2002-03, l’EUM posa a disposició dels alumnes l’opció de cursar ambdues carreres i diplomar-se en Ciències Empresarials i Turisme en 4 anys. Addicionalment, l’Escola Universitària del Maresme ofereix cursos d’especialització, postgraus, cursos d’idiomes, etc. Per més informació, EUM. Ana Cris Gilaberte. Tel.: 93 790 74 44. acgilaberte@eum.es