L’Escola Universitària Politècnica acull la quarta edició del “Fòrum de la tecnologia i el treball”

L’activitat apropa els estudiants a les empreses i el món laboral

L’Escola Universitària Politècnica de Mataró acollirà demà, 15 de maig, la quarta edició del “Fòrum de la tecnologia i el treball”. L’activitat, organitzada per l’Associació d’Estudiants, té com objectiu el contacte de les empreses amb els estudiants.


El fòrum consisteix en l’exposició de les empreses convidades, la seva presentació i ponències sobre projectes empresarials dins el Fòrum de l’Emprenedor. Les presentacions es faran al llarg de 20 minuts, on tindran l’oportunitat de donar a conèixer els seus projectes, fer demandes de treball qualificat, explicar què valoren més a l’hora de contactar amb nous treballadors i respondre a les preguntes dels assistents.

Els alumnes mitjançant aquestes exposicions podran apropar-se al món del treball i donar els seus currículums a les diferents empreses.

Horaris de les activitats

. De les 9 a les 13,30 hores, exposició i presentació de les empreses convidades.

. De les 15,30 a 17,30 hores, exposició.

A la tarda, en el Fòrum de l’Emprenedor, es faran diferents ponències sobre els primers passos d’un projecte empresarials a càrrec de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica, les oportunitats de negoci des de la Universitat i una taula rodona amb antics alumnes de l’escola que han desenvolupat un projecte empresarial.