L’Oficina de dinamització comercial d’Arenys de Mar renova el seu espai web i publica el diari del comerç

La pàgina web de l’oficina s’ha renovat de cap a peus, amb la inclusió com a nota destacada del diari del comerç local, que serà tramés en xarxa, a tots els comerciants, empresaris, entitats i convilatans que ho sol·licitin. El diari del comerç sortirà cada mes i mig aproximadament.


En aquest primer número hi podem trobar un resum sobre la realitat comercial a la nostra vila, segons els diferents estudis actualitzats, l’editorial dedicada al comerç i les persones, una enquesta d’opinió, així com les notícies i activitats del sector. A l’espai d’entitats, s’hi publica un article de Xavier Ros, president de la UBICA. El diari de comerç inclou també un apartat d’ofertes i demandes i altres notes d’interés.

La pàgina web de l’oficina de dinamització comercial, a banda del diari del comerç, inclou informacions específiques d’ajudes i subvencions per al sector, ofertes i demandes, així com un resum de les principals actuacions fetes des de l’àrea. Destaca també l’apartat parlem amb el comerç, que recull els dubtes i les preguntes més freqüents realitzades a l’Oficina de dinamizació:
sobre venda ambulant, Arenys poble turístic, la instal·lació de grans superfícies….

Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Promoció Econòmica

11 de Juliol de 2002