La 27a Setmana de l’Emprenedoria del Maresme girarà entorn a la importància de les xarxes socials i la intel·ligència artificial aplicada als negocis

La intel·ligència artificial ha arribat per quedar-se i serà un dels plats forts de la vint-i-setena edició de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme que se celebrarà del 17 al 21 de juny. Un punt de trobada de les persones autònomes i petites empreses on, a més de compartir experiències i fer contactes, tindran al seu abast un còctel de càpsules formatives.

Les xarxes socials ocupen bona part de l’oferta d’aquesta edició, sense oblidar temes estrella per a qualsevol negoci com la recerca de finançament, l’expansió internacional o el registre de la marca. També l’economia social i solidària tindrà el seu clàssic espai com a model d’autoocupació amb una clara vinculació a la comarca del Maresme.

Seguint l’esquema d’edicions anteriors, les pindoles formatives s’impartiran en format online i divendres, 21 de juny, la jornada serà presencial i se celebrarà al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres. La sessió, que serà inaugurada per la consellera de Desenvolupament Econòmic del Consell comarcal del Maresme, Noemí Llorens, abordarà la intel·ligència artificial de la mà de dos experts en la matèria. La consultora Elisa Martínez se centrarà en la utilitat de la IA per als negocis i el consultor en comunicació corporativa Ignasi Llorente abordarà un tema de gran actualitat: la utilització ètica i responsable de la IA.

PROGRAMA

Com utilitzar el Linkedin per fer els primers clients i contactes

17 de juny de 9:30h a 11:30h

En aquesta sessió s’anlitzarà la xarxa linkedin enfocada a les necessitats de les persones emprenedores: Com pot Linkedin ajudar a aconseguir clients, com fer un perfil de Linkedin òptim?, com cercar contactes d’interès i relacionar-se amb ells, la importància de les publicacions…..

A càrrec de Francesc Gelida

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/francescgelida/

WEB: https://elcandidatoidoneo.com/

L’impacte de les Xarxes Socials en el creixement del teu negoci

17 de juny de 12:00h a 14:00h

En aquest taller parlarem de la importància de tenir una bona estratègia digital definida i com pot impactar en la nostra empresa el fenomen viral. Quines eines existeixen actualment i quins son els canals que més s’utilitzen. Ensenyarem també diferents exemples d’empreses i casos d’èxit a nivell local que han generat un gran impacte a nivell de xarxes. 

A càrrec de Long Li Xue d’ Imagina Digital

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/long_lixue/
TIKTOK:
https://www.tiktok.com/@long_lixue?lang=es

La importància de registrar la teva marca o nom comercial

18 de juny de 9:30h a 11:30h

A vegades no som concients de la importància que té protegir la nostra marca o nom comercial front els nostres competidors o empreses que venen un producte o servei similars al nostre, és per això que aquest taller us serà de gran utilitat per portar-ho a terme. 

A càrrec d’Angels Galiana

LINKEDIN: linkedin.com/in/àngels-galiana-arranz-1261312a1

INSTAGRAM: @angels_galiana

FACEBOOK: angels galiana

WEB www.agaliana.com

Domina l’art de la comunicació en vendes

18 de juny de 12:00h a 14:00h

En aquesta sessió descobrirem com enfocar cada interacció amb la teva clientela. Aprendràs tècniques provades per crear connexions
autèntiques i comunicar la teva proposta de valor amb claredat i persuasió.
Preparat per portar les teves habilitats de vendes al següent nivell i convertir converses en oportunitats de venda.

A càrrec de Montse Ramos

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/montseramos/

L’economia Social i Solidària com a model d’autoocupació: Associacions i cooperatives

19 de juny de 9:30h a 11:30h

Què és l’Economia Social i Solidària, els seus principis i valors i els avantatges respecte al model capitalista. També coneixerem les dues principals formes jurídiques dintre de l’Economia Social i Solidària: les associacions i cooperatives, i les seves principals diferències respecte als models empresarials convencionals. 

A càrrec de Maria Mifsud Fons (COOP Maresme)

FACEBOOK: https://www.facebook.com/CoopMaresme/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/coopmaresme/

LINKEDIN: https://es.linkedin.com/company/coopmaresme

X: https://twitter.com/CoopMaresme/

Finançament de nous projectes emprenedors

19 de juny de 12:00h a 14:00h

En aquesta sessió plantejarem les preguntes que ens hem de fer abans de buscar el finançament per a un nou projecte i conèixer els camins per finançar-lo, així com les alternatives que més ens convenen i saber projectar les xifres del projecte per negociar amb els nostres finançadors.

A càrrec de Miquel Sacristan Esteban (NSM Consultors d’Empresa)

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/miquel-sacristan-esteban-14925170/

TikTok: Funcionalitats i Estratègies Empresarials per a Emprenedors

20 de juny de 9:30h a 11:30h

Aprendràs a crear el teu compte comercial, una estratègia de continguts personalitzada, connectar amb la teva audiència i impulsar les vendes amb eines, funcions i solucions publicitàries.

A càrrec de  Sandra Cordone (Acierta Consulting)

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/sandracordone/ IG

EMPRESA: https://www.instagram.com/acierta_consulting/ 

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@sandracordone?_t=8n00PnWNbo9&_r=1

Primeres passes per crèixer internacionalment

20 de juny de 12.00h a 14:00h

Son moltes les raons per les quals podem decidir exportar. Volem diversificar riscos i no dependre només del mercat nacional, o ja ens comencen a entrar comandes de fora, però fins ara hem actuat de forma reactiva i no proactiva, o pot ser el nostre producte neix ja amb vocació internacional, … Sigui quina sigui la nostra situación, primer és important poder respondre algunes qüestions.

A càrrec d’Eva Salud

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/evasaludsalud 

JORNADA DE CONFERÈNCIES I NETWORKING

Divendres 21 de juny al Club Nàutic El BALÍS de Sant Andreu de Llavaneres

9:30h .- Benvinguda a càrrec de Noemí Llorens, consellera de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal del Maresme.

PONÈNCIES:

Què pot fer la intel·ligència artificial pel meu negoci

A càrrec d’Elisa Martinez (Finanpolis)

INSTAGRAM i FACEBOOK: @elisafinanpolis
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/elisafinanpolis/

L’aplicació ètica i responsable de la IA: el gran repte

A càrrec d’ Ignasi Llorente

WEB: https://www.responsibility-ai.com/ca

WEB: https://www.utopiq.io/

De 12:00h a 12:30h COFFEE BREAK

De 12:30h a 14:00h NETWORKING. Fes contactes i relacions professionals amb empreses
amb interessos similars als teus o que treballin en el mateix àmbit mentre preneu un cafè.

INSCRIPCIONS

Dades laborals i de formació

Dades de l'empresa

Empleneu aquest apartat si teniu constituïda una empresa o esteu en procés

INSCRIPCIÓ

Com us heu assabentat d'aquest curs?

Clàusula de tractament de les dades personals i d’ús d’imatge

En compliment del què disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i el dret a la pròpia imatge (Llei Orgànica 1/1982 de 5 de maig) els informem que el Consell Comarcal del Maresme, per a portar a terme aquesta formació haurà d’efectuar fotografies o captures de pantalla durant la connexió online on poden ser identificables amb la finalitat de poder justificar la realització d’aquesta activitat formativa a fi i efecte d’obtenir subvencions por part d’organismes públics. Així mateix, es tractaran les seves dades personals (nom, cognoms, adreça de correu electrònic, telèfon) per a oferir el servei de formació amb finalitzats organitzatives i administratives. Aquestes dades es conservaran mentre duri la finalitat per a la què s’han obtingut i sempre que no exerceixi el dret que els empara. No es comunicaran a tercers, exceptuant por obligació legal o a fi i efecte de justificar i obtenir subvencions per a la realització de l’activitat formativa, ni tampoc es realitzarà cap transferència internacional de dades sense el seu consentiment previ. Una cop les dades personals incloses les imatges ja no siguin necessàries, aquestes es guardaran degudament bloquejades amb les mesures de seguretat pertinents. Així mateix, els informem que tenen dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades, la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se al Consell Comarcal del Maresme amb seu a Mataró, Plaça de Miquel Biada, núm. 1, correu electrònic maresme@ccmaresme.cat juntament amb una fotocòpia del seu DNI o document anàleg en dret, indicant el tipus de dret que volen exercir. Tenen dret a retirar el consentiment cedit en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat prèviament. També tenen dret a presentar una reclamació, si consideren que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, davant l’Autoritat de control (www.agpd.es). Amb la signatura del present document, el sota signant es considera informat i atorga el seu consentiment per a el tractament mencionat. Nom i cognoms participant: DNI: Signatura Data