La 7ª Nit de l’Esport clou la temporada esportiva 2001-2002 de Premià de Dalt

Aquest esdeveniment ja és un clàssic a Premià de Dalt i suposa el premi als millors esportistes que formen part d’alguna de les nombroses entitats del municipi.

La festa començarà a les 9 del vespre, amb un sopar a l’aire lliure, concretament, a la pista exterior del pavelló poliesportiu municipal. Després del sopar, començarà la cerimònia dels premis, que s’acabarà amb música i ball. L’alcalde, Joan Baliarda, el regidor d’Esports, Manel Rodríguez, i la regidora de Festes, M.Àngels Ferrández, han confirmat la seva assistència.


A la Nit de l’Esport es premia el Millor Esportista Local de la temporada i, en conseqüència, l’entitat que el representa. En aquest sentit, els darrers premiats són una mostra de la qualitat dels esportistes premianencs. Concretament, han estat Alfonsi García, del Premià Esportiu Futbol Sala, Josep Triadó, del CE Premià de Dalt, Thaïs Albert, del Club Volei Premià de Dalt, o Gervi Deferr, Or en Salt de gimnàstica als JJOO de Sydney 2000.

L’esforç dels esportistes durant la llarga temporada, i el seu afany de superació propicia una vetllada que amb set edicions ja s’ha consolidat plenament. Les entitats esportives que han participat tant en l’elecció dels finalistes d’enguany com en tota l’organització de la Nit de l’Esport han estat: el Club Bàsquet Premià de Dalt, el Club Ciclista BTT, el C.E. Premià de Dalt, el Club Petanca Premià de Dalt, el Club de Tennis Premià de Dalt, el Club Voleibol Premià de Dalt, el Premià Esportiu Futbol Sala, el Club Petanca Barri del Remei, la Societat de Caçadors La Maresma -que enguany celebra el seu 50è aniversari- i, a nivell escolar, el CEIP Marià Manent i el CEIP Santa Anna.

Pel que fa referència als finalistes d’enguany, són els següents: Àngel perales (BTT Premià de Dalt), Richard Steadman (C.E. Premià de Dalt), Marta Vàzquez (CV Premià de Dalt) i Jaime García (C.E. Premià de Dalt).

Després del sopar amb el que es comença la celebració de la Nit de l’Esport, es farà públic el nom del guanyador del Premi al Millor Esportista Local 2001-2002.


NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org