La Consellera de Justícia i Interior, Núria de Gispert inaugura les comissaries dels Mossos d’Esquadra a Arenys de Mar i Pineda de Mar

La consellera de Justícia i Interior, Núria de Gispert, inaugurarà dissabte, 21 de desembre, les noves comissaries dels Mossos d’Esquadra a Arenys de Mar i Pineda de Mar. A l’acte també hi assistiran el secretari de Seguretat Pública, Brauli Duart i el director general de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell.


L’acte d’inauguració de la comissaria de Pineda de Mar tindrà lloc a les 10.00 hores. Es tracta d’una comissaria de districte on treballaran 86 efectius i on també hi haurà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. L’edifici, amb una superfície de 1.397 m2, ha costat uns 1.892.800 euros i està situada al carrer Gregal, número 4.

Pel que fa a la comissaria d’Arenys de Mar, la inauguració tindrà lloc a les 11.30 hores. En aquest cas, es tracta d’un Àrea Bàsica Policial (ABP) de la qual dependran les 4 oficines policials de Tordera, Calella, Malgrat de Mar i Canet de Mar. Amb un cost de 2.230.800 euros, la seva superfície és de 1.693 m2 i hi treballaran 98 efectius. La seva ubicació serà al carrer Jaume Partagàs, s/n.

La consellera té previst també visitar el parc de bombers voluntaris d’Arenys de Mar, acompanyada pel director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre, a les 11.15 hores.

Barcelona, 19 de desembre de 2002


Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Governació