La Festa Major de Vilassar de Dalt arrenca amb la XXI Trobada de Gegants

La Festa Major dels Sants Màrtirs arrenca amb la XXI Trobada de Gegants que ha comptat amb la participació de les colles de Navarcles, Santpedor, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Antoni de Vilamajor, la Llàntia i Cirera, (ambdues colles són de Mataró), Teià, Alella, Vilassar de Mar, Malgrat de Mar, Cabrils, Sant Jordi de Cercs, Puig-reig, Calafell, Centelles.


Tota la jornada matinal del diumenge 27 d’abril va estar protagonitzada pels gegants i capsgrosos que van desfilar pels carrers de la vila, acompanyats de les diferents colles de grallers.

La ballada final es va celebrar a la plaça de la vila a 2/4 de 2 del migdia i en acabat es va obsequiar les colles participants amb els records commemoratius de la Trobada i amb un vermut popular.

Actes programats per avui dia 28 d’abril

1/4 de 8 del vespre

REPICADA DE CAMPANES I ENLAIRADA DE COETS a la plaça de la Vila. Acte seguit es farà el tradicional cercavila amb els Gegants i Capgrosos de Vilassar de Dalt, que aniran acompanyats amb el so de les gralles i dels timbals.
Recorregut: plaça de la Vila, Passatge del Carme, Carme, Sant Joan, Àngela Parera, avda. Santa Maria, Hospital de Sant Pere, avda. Santa Maria, Murillo, Manuel Moreno, Sant Genís, Sant Antoni, Nou, Llessamí, Torrent Lloveres, Balears, Riera de Targa, Salvador Riera, Baixada de la Font de la Teula, Font de la Teula, Àngel Guimerà, plaça de la Vila.

1/4 de 8 del vespre

TRADICIONAL ACTE D´OBRIR ELS SANTS
MÀRTIRS
A l´església parroquial. Darrer dia de la Novena. Cantada de goigs i repic de campanes anunciant el començament de les festes. A continuació, missa a l´altar dels Sants Màrtirs.

2/4 de 8 del vespre

INAUGURACIÓ REMODELACIÓ CARRERS DEL BARRI DE LA GALBANYA-SANT PERE

8 del vespre

CONFERÈNCIA. REFLEXIONS SOBRE EL
CONFLICTE A L´IRAQ

A càrrec de M. Rosa Viñolas García, responsable de Pau i Solidaritat de CCOO i membre de la plataforma per l´aixecament de les sancions a l´Iraq (PASI). Organitzat per la Regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració del col·lectiu Penja Ases