La flama de Sant Joan arribarà a peu a Alella des del cim del Canigó

Text
Enguany la flama del Canigó farà tot el recorregut a peu des del cim de la Catalunya Nord fins a Alella. El foc que ha d'encendre les fogueres de Sant Joan recorrerà més de 150 km en mans de voluntaris del municipi i d'altres localitats veïnes, com Vilassar de Mar i Premià de Mar, que s'han engrescat a participar en una aventura organitzada per l'Ajuntament que compta amb la col·laboració del Club Esportiu Serra Marina, els ciclistes Ratolins de Camp i la secció local de l'ADF La Conreria. El recorregut de la flama començarà la mitjanit del diumenge 22 de juny al cim de 2.784 metres d'alçada. La intenció d'alguns dels participants és portar la torxa a peu pel recorregut muntanyós de 20 km que separen el Canigó del Coll d'Ares. En aquest punt és on tradicionalment inicien el camí els igualadins que cada any porten la flama fins a Igualada. Maresmencs i igualadins aniran junts fins a Montesquiu, on se separaran per seguir els seus respectius itineraris. A Granollers, els participants d'Alella s'acomiadaran dels acompanyants de Vilassar Mar i Premià de Mar. Està previst que la flama arribi a la Riera Principal la nit de Sant Joan a les 21.30h, on serà rebuda pels Diables del Vi. Seguidament es farà una botifarrada popular i se servirà coca i cava, amb la col·laboració de la Comissió de Festes, mentre sona música de revetlla.


ANIMA'T A ACOMPANYAR LA FLAMA!

Qui no s'atreveixi a fer tot el camí des del Canigó té l'oportunitat d'acompanyar la flama en els últims quilòmetres del recorregut afegint-se a un dels tres punts de concentració que s'instal·laran a Granollers, Vallromanes i Alella Parc. Més informació a Can Lleonart (93 5404024).

Sinopsi
Enguany la flama del Canigó farà tot el recorregut a peu des del cim de la Catalunya Nord fins a Alella. El foc que ha d'encendre les fogueres de Sant Joan recorrerà més de 150 km en mans de voluntaris del municipi i d'altres localitats veïnes, com Vilassar de Mar i Premià de Mar.