La Montnegre guanya la Medalla d’Or al Barcelona Beer Challenge 2018

Recordeu la cervesa artesana Montnegre de Canet de Mar? Ha estat guardonada amb el màxim distintiu als premis Barcelona Beer Challenge 2018 en la categoria d’English Barley Wine.

La més sincera enhorabona!

Durant el Barcelona Beer Festival d’enguany es van atorgar els premis Barcelona Beer Challenge.

La Montnegre, amb una cervesa de col·laboració amb Cerveza Rondadora (Aragó), ha merescut el guardó de la medalla d´or del Barcelona Beer Challenge (BBC) en la categoria English Barley Wine.  

Les dues cerveseres han creat una cervesa ale d’estil anglès de color robí amb reflexos brillants, d’escuma blanca amb poca retenció. Amb un fort caràcter de malta, que aporten fortes notes de brioixeria, aroma de caramel i fruita seca, té una lleugera aroma de vi negre que emmascara el gra a mida que la cervesa s’escalfa. En boca és complexa, fortai intensa. El llúpol, present únicament per aportar amargor, dóna lleugeres notes balsàmiques que fan d’aquesta Barley Wine una cervesa refrescant i rodona, mereixedora de la màxima distinció.

El Barcelona Beer Challenge és un concurs d´abast internacional que ha contribuït, junt amb altres iniciatives, a situar la cervesa de
qualitat en un nou graó de reconeixement i visibilitat. En l´edició d´enguany s´han presentat més de 1200 cerveses diferents.

Els premis BBC reconeixen, certifiquen i difonen la qualitat de la cervesa que compleix amb els estàndards més elevats.