La Trobada de Puntaires tornarà a aplegar a més d´un miler de persones a Vilassar de Mar

Diumenge, 16 de juny de 2002

La Trobada de puntaires que enguany arriba a la vuitena edició es farà a l´avinguda Eduard Ferrés i Puig el proper diumenge 16 de juny.

La Trobada s´ha convertit en una cita obligada per a tots i totes les puntaires d´arreu de Catalunya. Cada any, la delegació del Foment de les Tradicions Catalanes a Vilassar de Mar organitza aquest acte que ja s´ha convertit en multitudinari.


La primera trobada va tenir lloc el 18 de juny de 1995 i tot i ser la primera va comptar amb una participació aproximada de 600 persones. Després aquesta xifra ha anat augmentant amb escreix i ja es supera la xifra del miler de participants. En el Museu municipal de la Marina s´han exposat els treballs de les puntaires des del 9 al 16 de juny. Durant la trobada es comptarà amb la presència de la pubilla i l´hereu de Vilassar de Mar, la presidenta i la vice-presidenta de l´Associació de Puntaires de Catalunya, així com de les autoritats locals. La Trobada de Puntaires ha assumit la tasca de preservació d´una part del patrimoni cultural de Catalunya.

PROGRAMA D´ACTES:

A 2/4 de 10 del matí: Acolliment de les puntaires arribades d´arreu de Catalunya a l´avinguda Eduard Ferrés i Puig.

De les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia: Mostra de treballs de les puntaires.

A la 1 del migdia: Sorteig de la rifa i lliurament dels trofeus a la puntaire més gran i a la més jove.

A ¼ de 2 del migdia: Obsequis a totes les puntaires, recordatori de la Trobada.

A les 2 del migdia: Cloenda de la VIII Trobada de puntaires.