La VIII Trobada d’escriptores del Maresme se celebrarà el 16 d’octubre a Argentona

El primer dilluns després del 15 d’octubre se celebra el Dia de l’Escriptores. Aquest any serà el 16 d’octubre i coincidint amb aquesta data de referència, el Consell Comarcal ha organitzat la ja tradicional Trobada d’escriptores del Maresme. Es farà al Saló de Pedra d’Argentona i l’escriptora homenatjada serà l’argentonina Emilia Illamola Ganduxé.

Com el seu nom indica, és una trobada on les escriptores de la comarca intercanvien punts de vista, poden promocionar els seus llibres, es presenten les novetats literàries de l’any i es ret homenatge a una d’elles. En aquesta ocasió, serà a Emilia Illamola Ganduxé, una prolífica autora argentonina i una activista del sector cultural català.

Illamola se suma així a les literates maresmenques distingides en anteriors edicions de la Trobada d’Escriptores del Maresme: Maria Català Serra, Susana Gil Micó, Carme Colomer Planas, Carme Rovira Ros, Maria Teresa Bertran (la Teresa d’Arenys) i Lola Casas Peña.

A l’acte es comptarà també amb la presència de l’editorial argentonina Voliana.

Per facilitar l’assistència, s’ofereix servei de canguratge d’infants gratuït (en el marc del programa Temps per Cures) al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Argentona (C/ Gran, 61 1er pis)

L’acte és d’accés lliure, però donat l’aforament de l’espai es demana inscripció prèvia en aquest formulari

VIII Trobada d’Escriptores del Maresme

16 d’octubre a les 18.30h

Saló de Pedra d’Argentona