Presentació al Maresme dels serveis de l’Oficina d’Igualtat de tracte i no discrimació

L’Oficina d’Igualtat de tracte i no discriminació és l’organisme impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes per desplegar la Llei 19/2020 d’igualtat de tracte i no-discriminació.

L’Organisme, que compta amb un equip de perfil jurídic i psicosocial, desplega el Servei de denúncies i atenció a les víctimes de discriminació. A més, rep les denúncies i inicia els processos de treball necessaris per donar-los recorregut administratiu i, alhora, acompanya amb qualitat a les víctimes de discriminació.

El proper 18 doctubre, a la Sala d’actes del Cafè de Mar (Mataró) es presentarà al Maresme en dues sessions. La del matí va adreçada específicament a l’administració pública i personal tècnic a qui s’oferirà una formació introductòria del contingut de la llei 19/2020. La sessió de tarda va adreçada a les entitats de la comarca.

  • Sessió de matí (adreçada a les administracions i personal tècnic): d’11h a 12h presentació de l’Oficina d’Igualtat de tracte i no discriminació. de 12.30h a 14h, formació introductòria sobre la llei 19/2020
  • Sessió de tarda (adreçada a les entitats) de 18h a 19h

Per assistir-hi, cal enviar al Consell Comarcal del Maresme, Aquest formulari d’inscripció