Les biblioteques municipals de Premià de Dalt editen un punt de lectura en homenatge a Valerià Pujol

L’edició s’ha fet en el marc de la celebració del 50è aniversari del poeta, escriptor, professor i agitador cultural, Valerià Pujol i Bosch. Amb aquesta actuació, les biblioteques municipals participen en aquests actes de celebració, els quals van començar el 14 de febrer, amb una xerrada-col·loqui a càrrec d’Ignasi Riera, i van seguir el 24 de febrer, amb una projecció de video al voltant de la figura d’en Valeri i un recital poètic a càrrec d’amics i exalumnes de l’institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt.


El punt de llibre és una iniciativa que s’ha distribuït entre els usuaris de les biblioteques de Premià de Dalt i als diversos departaments i serveis municipals. Amb un disseny atractiu, en la línia de l’utilitzat en el díptic que anunciava els actes de celebració del 50è aniversari d’en Valerià Pujol, el punt de llibre recull els títols de la producció literària d’en Valeri.
NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net