L’Oficina Jove del Maresme aborda els malestars emocionals en adolescents amb la campanya #puraemoció

L’adolescència és una etapa vital molt intensa i de grans canvis, físics i emocionals. Els serveis municipals i comarcal de joventut -aglutinats en l’Oficina Jove del Maresme- s’han fixat en aquest darrer per llançar la campanya #puraemoció.

Com el seu nom indica, la campanya s’endinsa en el món de les emocions per ajudar els i les adolescents a prevenir i superar situacions de malestar emocional. Així, #puraemoció facilita eines i recursos perquè les persones adolescents puguin identificar millor les seves emocions, posar nom a com estan i com es senten i normalitzar el fet de parlar dels seus sentiments. En definitiva, familiaritzar-se amb el “llenguatge emocional” i integrar-lo en la seva quotidianitat de forma natural.

Les primeres accions de la campanya són dos tallers. El primer, programat per al 10 d’octubre – Dia Mundial de la Salut Mental- s’impartirà en format online i girarà entorn a la gestió emocional en situacions de conflicte; el segon -també en format online- es farà el 24 d’octubre i se centrarà en les relacions saludables en xarxa.