Maresme Centre de Negocis: l’oportunitat per fer coworking o tenir despatx propi

 

Maresme Centre de Negocis ofereix una magnífica oportunitat per disposar d´espais on desenvolupar la feina en un entorn seriós, agradable, tranquil i cèntric.

Situat davant mateix de l´estació de RENFE de Mataró, el Centre, que depèn del Consell Comarcal del Maresme, té vocació d´ajuda a emprenedors/res que vulguin posar en marxa el seu negoci, oferint assessorament i suport personalitzat a càrrec dels professionals del Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme.

 
De la mateixa manera, vol ser un punt de suport per als autònoms i les petites empreses de la comarca, amb una interessant proposta d’assessorament individual i uns espais d’allotjament empresarial variats.

D’una banda, s’ofereixen despatxos en lloguer per a la ubicació temporal d’empreses i emprenedors que desenvolupin un projecte, amb especial prioritat als negocis de creació recent.

També es disposa d’espais coworking i taules de treball de cessió o lloguer temporal, ideals per a emprenedors i autònoms que precisin un espai on desenvolupar la seva activitat  i projectar una bona imatge de la seva empresa.

El lloguer d’aquests espais, moderns i funcionals, pot ser per dies o per mesos i inclou el servei de mobiliari bàsic, subministrament elèctric, telèfon i connexió a internet amb ADSL. D’altra banda, s’ofereixen els serveis de recepció durant l’horari de funcionament del Centre, gestió de correspondència i fax, manteniment i neteja i possibilitat de lloguer de plaça de pàrquing.

La constitució d’una empresa a Maresme Centre de Negocis dona dret a l’establiment del seu Domicili Social, Fiscal i Comercial.

I, sens dubte, un dels valors afegits de la seva ubicació és la proximitat a l’estació de tren i a les principals línies de bus de la ciutat i fins i tot de la comarca.

 

Maresme Centre de Negocis

Adreça: Avinguda Jaume Recoder, 85-87, cantonada Avinguda Maresme. Mataró.

Telèfon: 93 737 99 80

Correu electrònicemprenedoria@ccmaresme.cat